NAŠE AKCIJE

Vsak mesec pripravljamo posebne akcije, da bodo profesionalne fotografije dostopne prav vsem. Poglejte si kaj imamo trenutno v AKCIJI.

Trenutno v akciji

Krst je eden najpomembnejših dogodkov v otrokovem življenju, vesela čarobna priložnost, kjer se družina in prijatelji srečajo in sprejmejo vašega malčka v družino BOGA. Te trenutki so zelo dragoceni, mi poskrbimo da ostanejo večni. 

Vaš otrok je napolnil eno leto – čestitamo! Čas je, da ovekovečite to obdobje v slogu. Kaj je smash cake? Tako kot se sliši. To je speštana, razmazana torta namenjena da se otrok z njo igra, popacka in (upajmo), da jo tudi malo poje. 

Nosečniška fotografija – lep, zaobljen trebušček. Materinstvo. Od vedno občudovano, pa vendar skrivnostno. Pravijo, da nobena ženska ni lepša kot takrat, ko je noseča in jo obdaja sijoč žar bodoče mamice. Preverite našo posebno akcijo.

Kaj pravijo drugi?

Že drugič smo stali pred vašimi objektivi in vsakič bolj zadovoljni z izdelki, prijaznim odnosom in super ponudbo! Kar tako naprej Aleš, Anja in vsi tisti, ki vama priskočijo na pomoč. Super ste!!
Urška Lanišek
Super bili zadovoljni. Lepe slike, in super vzdušje na slikanju, predvsem ko sva imela se otročka sabo in sta ga motivirala in pomagala da smo se poslikali kakor je blo treba. Bi šla se 1x .
Andreja Vegel
Hvala za zabavno, sproščeno in nepozabno fotografiranje...pa itak sta najboljša. Hvala vama še enkrat za nepozabno dogodivščino, ki sta jo ujela v najlepše fotografije.
Veronika Peterlin