Fotografiranje krsta

Krst je eden najpomembnejših dogodkov v otrokovem življenju, vesela čarobna priložnost, kjer se družina in prijatelji srečajo in sprejmejo vašega malčka v družino BOGA. Te trenutki so zelo dragoceni, mi poskrbimo da ostanejo večni. V naši ponudbi si lahko pogledate različne pakete za fotografiranje krsta, nudimo pa tudi snemanje.

Fotografiranje obreda

Naše stranke zelo cenijo da dobro poznamo bonton fotografiranja v cerkvi. Duhovnika pred obredom vedno vljudno vprašamo, ali obstajajo kakšna posebna pravila. Še posebej pravoslavne cerkve imajo po navadi določena pravila, ki jih kot fotografi moramo dobro poznati. Naš fotograf se bo udeležil slovesnosti in bo diskretno ujel vsa čustva in pomembne spomine ter trenutke dogodka.

fotografiranje-krsta

Portretiranje z vso družino

Po obredu se bomo fotografirali pred najsvetejšim z botri in starši ter vsemi, ki bodo želeli. V okolici cerkve pa ponavadi naredimo še portretiranje v naravi.

fotografiranje-krsta-enchpro

Izberite si svoj paket

Narejene imamo različne pakete, vedno pa se prilagajamo vašim željam. Paketi za snemanje imajo isto ceno, če pa se odločite za PREMIUM (FOTO+VIDEO) prejmete še dodatni popust.

149 €

zdaj 129 €

mini paket

€ 199

zdaj 169 €

medi paket

€ 299

zdaj 249 €

maxi paket

pogosta vprašanja

SNEMANJE KRSTA 99€

SNEMANJE KRSTA +ZABAVA (5h) 249€

Če izberete PREMIUM paket (FOTO + VIDEO) prejmete še dodatni popust.

  1. Snemanje po vaših željah
  2. Snemanje – portretiranje družinsko
  3. Digitalna montaža in obdelava – Prejmete zmontiran videoposnetek v celoti z efekti in glasbo in atraktivno animacijo (možni tudi vaši predlogi glasbe ter slik za uvod ali podlago)
  4. Zapis  videa v HD tehniki
  5. Posnetek se zaradi varnosti v kolikor pride do izgube podatkov ali česa drugega shrani še v naš arhiv

Portretiranje izvedemo v cerkvi pred oltarjem z botri in starši ter ostalo družino. Potem pa naredimo še družinsko portretiranje v naravi v okolici cerkve. Navadno naredimo še skupinsko sliko pred cerkvijo.

Dobro je, da si tisti dan organizirate kar se da sproščeno. Poskrbite, da bo otrok sit in naspan.

Seveda, dodatne ure za najem fotografa ali snemalca 29€.

Naredimo nekaj posnetkov malčka samega, ujamemo nekaj različnih izrazov. Potem se fotografiramo s starši in botrom. Nato se lahko fotografira še ostala družina. Pred cerkvijo naredimo še skupinsko fotografijo.

Kaj pravijo o nas?

Že drugič smo stali pred vašimi objektivi in vsakič bolj zadovoljni z izdelki, prijaznim odnosom in super ponudbo! Kar tako naprej Aleš, Anja in vsi tisti, ki vama priskočijo na pomoč. Super ste!!
Urška Lanišek
Najboljši studio, zelo zelo sem zadovoljna z odnosom in končnimi slikicami. Hvalaaa vam iz srca! Se definitivno še vidimo!
Polona Vidic
Polona Vidic
Zelo profesionalen pristop, predvsem pa zabavno, sproščeno in nepozabno fotografiranje...pa itak sta najboljša 😉 Hvala vama še enkrat za nepozabno dogodivščino, ki sta jo ujela v najlepše fotografije 😉
Veronika Peterlin
Fotografije najine Lorijane so čudovite in čarobne. Zares smo navdušeni nad vašim delom. Priporočam vsakemu. Hvala vam!
sanela deronja
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial