NAROČILO FOTOGRAFIJ

V letošnjem letu smo za Vas pripravili posebno ponudbo za fotografiranje po najugodnejših cenah.

Enojna fotografija v zgibanki

1x SKUPINSKA FOTOGRAFIJA (18×22) +zgibanka 2,90 

2x SKUPINSKA FOTOGRAFIJA (15×21) + zgibanka      3,90 €

Dvojna in posamična fotografija v zgibanki + FOTOGRAFIJA PRIJATELJEV

2x SKUPINSKA FOTOGRAFIJA (18×22) + FOTOGRAFIJA PRIJATELJEV + zgibanka  4,90 €

Fotografija prijateljev

1x FOTOGRAFIJA (13×18)  FOTOGRAFIJA PRIJATELJEV  1,50 €

Fotografije za dokumente

1x biometrične fotografije za dokumente (3,5 x 4,5)   6 kos    5,90 €

Generacijska fotografija

Generacijska fotografija velikosti 20×30 cm      AKCIJA 4,90 €

Privlačne zloženke

Vsaka posamezna ali skupinska fotografija vsebuje tudi privlačno zgibanko, na katero dodamo logotip ustanove. 

NAVODILA ZA SPLETNO NAROČANJE

S klikom na gumb PONUDBA se vam odpre celotna ponudba izdelkov v trgovini, z gumbom NAROČI ali POGLEJ VEČ pa izberete določene izdelke. Pri nekaterih izdelkih lahko izberete različne možnosti. Ko izberete izdelke kliknete DODAJ V KOŠARICO. Dodajate lahko več izdelkov in ko ste končali z naročilom nadaljujete na košarico in potem na blagajno. Napišete vaše podatke, ime in priimek ter oddelek. 

Kliknite na želeni izdelek in odprla se vam bo slika, opis in cena izdelka, kjer z gumbom lahko izdelek naročite. Kliknite na DODAJ V KOŠARICO. Z gumbom nazaj se lahko vrnete nazaj na stran ali kliknete kategorijo ŠOLE in naročite še kakšen drug izdelek.  Ponovite postopek z vsemi izdelki, ki jih želite nabrati.

S klikom na KOŠARICO se v tabeli pokažejo izbrani izdelki, ki ste jih nabrali. V polju količina  lahko spreminjate količino, v polju znesek s klikom na puščice lahko dodate ali odvzemate količino, lahko pa tudi izbrišete tako da vpišete 0. Spremembo boste izvedli s klikom na POSODOBI KOŠARICO.

Nabranim izdelkom morate zdaj dodati svoje podatke (napišite tudi oddelek). Podatki označeni z rdečimi zvezdicami so obvezni in jih morate vnesti v obrazec. Obvezno morate izbrati način plačila in označiti, da  se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. (S klikom na pogoji poslovanja si lahko preberete pogoje, s klikom na pravilnik zasebnosti pa pravilnik).

Zenkrat vam ponujamo plačilo po predračunu (bančna transakcija) – izdelano naročilo prevzamete v vrtcu ali šoli, če pa si izberete plačilo po povzetju pomeni, da vam naročene izdelke pošljemo po pošti in plačate še poštnino. Po oddanem naročilu boste prejeli po elektronski pošti obvestilo z vsebino naročila in podatki, potrebnimi za nakazilo, ki ga boste izvedli na pošti, banki ali preko spletne banke.

ENCHPRO

Povprašajte nas

Z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali pri nakupu. Lahko pa se tudi oglasite v našem ateljeju. Veseli bomo vašega obiska.

kaj pravijo o nas

Zelo sem zadovoljna s slikicami in zelo profesionalnim odnosom. Priporočam vsem - ne boste razočarani!

Vesna Bregar

Maruša

Vrhunske slike ful lep sprejem, odprta, topla iskrena oba, ki svoje delo več kot očitno opravljata s srcem in veseljem kar se pozna na končnem izdelku!

Maruša Željko

Poglejte si naše akcije?

Družinsko, otroško in tematsko fotografiranje .