Nosečniška fotografija

Nosečniška fotografija - lep, zaobljen trebušček. Materinstvo. Vznemirljivo, veselo, novo in posebno. Od vedno občudovano, pa vendar skrivnostno. Meseci tihe, tople prisotnosti, meseci bližine brez besed. Pravijo, da nobena ženska ni lepša kot takrat, ko je noseča in jo obdaja sijoč žar bodoče mamice. Portretiranje lahko opravimo v studiu ali v naravi, lahko pa tudi pri vas doma. Narejene imamo različne pakete za nosečniško fotografijo, vedno pa se prilagajamo vašim željam.

Nosečniška fotografija v studiju

V našem fotografskem studiu se boste lahko popolnoma sprostili in počutili udobno. Uporabili bomo ozadja glede na vaše želje.

Nosečniška fotografija v naravi

Lokacija fotografiranja se izbere po dogovoru glede na želje. Kadar se fotografiramo v naravi, smo malo odvisni tudi od vremena.

Izberite si svoj paket

Fotografiranje poteka v ateljeju ali na terenu, odvisno od želja.

€ 169

zdaj 149 €

mini paket

€ 199

zdaj 169 €

medi paket

€ 245

zdaj 199 €

maxi paket

pogosta vprašanja

Za fotografiranje se lahko odločite v našem studiu na Zaloški 163 v Ljubljani, na svojem domu, ali celo v naravi, kjer skupaj dorečemo lokacijo in uro fotografiranja. Najdete nas tudi na facebooku, kjer je nekdo vedno na voljo za vaša vprašanja.

Nekatere nosečke se odločijo za fotografiranje prej, še preden je trebušček zelo velik. Po želji se lahko, seveda, lotimo fotografiranja tudi v zgodnejši fazi. Najprimernejši čas za fotografiranje nosečke pa je konec 7. ali v začetku 8. meseca nosečnosti, ko je trebušček že velik, mamica pa se počuti še prijetno, zato ni prezgodaj če si datum fotografiranja rezervirata že ob potrjenih 16-ih tednih nosečnosti. Najbolj priporočljiv čas je 4 do 6 tednov pred rokom poroda. (Če pričakujete dvojčka lahko tudi prej.) Takrat je trebušček že dobro razvit, je pa tudi malo verjetno, da nas otrok s svojo neučakanostjo preseneti in pride že prej na svet.

Bistveno je, da se med fotografiranjem dobro počutite. Dobro je, da si tisti dan organizirate kar se da sproščeno. Stvari, ki jih želite imeti s seboj, si pripravite že dan prej. Vzemite si čas zase. Dobro se naspite in pojejte kaj lahkega. Lahko greste na kratek sprehod v naravo. Uredite si frizuro in nežen make-up. Oblecite lahka oblačila. Nekaj časa pred fotografiranjem je dobro, da odstranite vsa tesna oblačila z elastiko, kot so nogavice in modrčki, ta namreč na koži pustijo odtise, ki ostanejo vidni dalj, kot bi si želeli.  Škoda bi bila, da bi ti zmotili linije vašega telesa. Zaželeno je, da s seboj prinesete tudi fotografijo ultrazvoka, otroške copatke, nogavičke ali kakšno igračko.

Seveda, če boste tako želela. Navadno se takšne fotografije naredijo v studiu. Fotografirala bo fotografinja Anja Anžič, da se boste počutila sproščeno. Kako in koliko boste med fotografiranjem oblečeni je povsem stvar vaše odločitve in tega, kako se boste v danem trenutku počutili udobno. Vsako žensko telo je vrhunsko oblikovalsko delo matere narave, zato ne potrebuje dodatkov. Nekaj oblačil za tovrstno fotografiranje imamo na razpolago tudi mi, saj so v kombinaciji z lepimi oblekami in morda kakšnim kosom nakita, take fotografije prav tako vrhunske.

Na fotografiranje lahko pridete sami, lahko pa se slikate tudi s partnerjem in z otroki. Fotografiranje s partnerjem je še toliko bolj čarobno, saj se na fotografijah pokaže vajina povezanost.

Kaj pravijo o nas?

Fotografiranje v naravi z EnchPro je bilo res izjemno. Popolnoma sta upoštevala najine želje in naredila še več posnetkov kot sva pričakovala. Slike so popolne. Priporočam, ker sta res top.
mnenja o nas
patricija matkovič
Hvala za čudovite nosečniške fotografije in foto knjigo, ki naju bo spominjala na prelepo obdobje v najinem življenju. Fotografije najine Lorijane, ko je bila še novorojenček in ob krstu pa so zares še posebno čarobne. Hvala vama!
60215_141016799275168_8346350_n
sanela deronja
Super bili zadovoljni. Lepe slike, in super vzdušje na slikanju, predvsem ko sva imela se otročka sabo in sta ga motivirala in pomagala da smo se poslikali kakor je blo treba. Bi šla se 1x .
andreja vegel
Zelo profesionalen pristop, predvsen pa zabavno, sproščeno in nepozabno fotografiranje...pa itak sta najboljša 😉 Hvala vama še enkrat za nepozabno dogodivščino, ki sta jo ujela v najlepše fotografije 😉
Veronika Peterlin