Smash cake fotografija

Vaš otrok je napolnil eno leto - čestitamo! Čas je, da ovekovečite to obdobje v slogu. Medtem ko se vaš malček ne spomni svoje prve rojstno dnevne zabave, bodo fotografije dojenčkove prve torte, v prihodnjih letih ohranjale neprecenljiv spomin. Kaj je smash cake? Tako kot se sliši. To je speštana, razmazana torta namenjena da se otrok z njo igra, popacka in (upajmo), da jo tudi malo poje. To je priložnost, da se otrok sprosti in uživa v tem, kar je verjetno njegov prvi sladek ugriz v torto. Smash cake fotografiranje je zabavno in vse bolj popularno ovekovečenje 1.rojstnega dneva vašega malčka. Ujeli bomo otrokovo presenečenje, radovednost in izraz, ko bo okusil sladkost torte.

smash-cake

Smash cake v studiju

Za smash cake v našem fotografskem studiu se bo otrok lahko popolnoma sprostil in počutil udobno. Uporabili bomo ozadja in pripomočke glede na vaše želje.

smash cake

Smash cake v naravi

Za smash cake v naravi se lokacija fotografiranja izbere po dogovoru glede na želje, lahko tudi na vašem domu. Kadar se fotografiramo v naravi, smo malo odvisni tudi od vremena.

smash cake fotografiranje

Izberite si svoj paket

Narejene imamo različne pakete, vedno pa se prilagajamo vašim željam. Portretiranje lahko opravimo v studiu ali v naravi, lahko pa tudi pri vas doma. Tortico lahko prinesete sami ali pa jo izdelamo mi. Manjša tortica je že vključena v paketu, prav tako družinska slikica in seveda slikanje s sorojenci. 

179 €

zdaj 149 €

mini paket

€ 249

zdaj 199 €

medi paket

€ 299

zdaj 249 €

maxi paket

pogosta vprašanja

Za fotografiranje se lahko odločite v našem studiu na Zaloški 163 v Ljubljani, na svojem domu, ali celo v naravi, kjer skupaj dorečemo lokacijo in uro fotografiranja. Predlagate lahko tudi kakšno sceno si želite, lahko je na določeno temo.

Vas zanima še kaj?

Najdete nas tudi na facebooku, kjer je vedno nekdo na voljo za vaša vprašanja.

Fotografirate se lahko že prej, točno na datum ali pa kasneje. Svetujemo pa, da rezervirate termin pred dejanskim datumom rojstnega dneva, saj se fotografije ponavadi uporabijo za vabila na zabavo, slideshow na rojstno dnevni zabavi ali pa za zahvale po zabavi. Vabila, magnetke, slideshow, šalice in vse ostalo vam lahko izdelamo mi. Otroka lahko tudi posnamemo. Doplačilo za video se giblje od 20 -50 €, odvisno od paketa in želja.

Dobro je, da si tisti dan organizirate kar se da sproščeno. Stvari, ki jih želite imeti s seboj, si pripravite že dan prej. Prinesite več oblačil za otroka in za sebe, saj se torta razmaže skoraj povsod 😀 Prinesite tudi nekaj otrokovih najljubših igrač, da se bomo lažje sprostili. Potrebovali bomo tudi nekaj vlažilnih robčkov, da se bomo sproti brisali, če bo malček živahen. Poskrbite, da bo otrok sit in naspan.

V paketu je vključena manjša tortica. Sami izberete barve in okrasje. Torte so sveže in so narejene posebej za smash cake fotografiranje. Opozorite nas prosim prej, če je otrok na kaj alergičen. Lahko pa prinesete svojo tortico – ob tem vam pripada še dodaten popust. Povprašajte nas. 

Naredimo nekaj posnetkov malčka v sceni opremljeni z rekviziti (baloni, napisi, mehurčki, igrače, posebno ozadje, žoge, okraski,…), ujamemo nekaj različnih izrazov. Potem prinesemo tortico in naredimo nekaj posnetkov s tortico. Otroka nato pustimo, da tortico spešta, razmaže in se z njo igra. Pri MEDI in MAXI paketu, naredimo pred sceno s tortico še različne kombinacije scen, lahko se tudi preoblečemo. Otroka lahko tudi posnamemo, če želite. Dodatno plačilo za video 20 – 50 €, odvisno od vaših želj.

Kaj pravijo o nas?

Super izkusnja in profesionalne slike. Anja (fotografinja) in njen brat sta se res potrudila za odlicno vzdušje kar je vidno tudi na vsaki sliki posebej. Poleg vsega pa je bila tudi torta (smash cake) odlična. Priporočamo.
Jelena Ilić
Najboljši studio, zelo zelo sem zadovoljna z odnosom in končnimi slikicami. Hvalaaa vam iz srca! Se definitivno še vidimo!
Polona Vidic
Polona Vidic
Zelo profesionalen pristop, predvsem pa zabavno, sproščeno in nepozabno fotografiranje...pa itak sta najboljša 😉 Hvala vama še enkrat za nepozabno dogodivščino, ki sta jo ujela v najlepše fotografije 😉
Veronika Peterlin
Fotografije najine Lorijane so čudovite in čarobne. Zares smo navdušeni nad vašim delom. Priporočam vsakemu. Hvala vam!
60215_141016799275168_8346350_n
sanela deronja