Tematsko fotografiranje v našem studiju

V našem fotografskem studiu se boste lahko popolnoma sprostili in počutili udobno. Za tematsko fotografijo bomo uporabili ozadja in pripomočke glede na vaše želje.

tematska fotografija

Tematska fotografija - BOŽIČNO fotografiranje

Tematska fotografija - BOŽIČNO fotografiranje poteka v mesecu novembru in decembru.
Za vas smo pripravili 3 pakete tematske fotografije - božično (MINI, MEDI, MAXI - v vseh paketih boste dobili obdelane + vse posnete fotografije + novoletne čestitke).
S fotografiranjem začnemo 20.11.2020, zato si čimprej rezervirajte svoj termin - število terminov je omejeno. Komaj čakamo, da spoznamo vas in vaše malčke.

Druga tematska fotografiranja

Pri tematski fotografiji uredimo tudi fotografiranje na izbrano temo glede na vaše želje. Zaupajte nam vaše želje!

Izberite si svoj paket

Za tematsko fotografijo – božično imamo narejene različne pakete, vedno pa se prilagajamo vašim željam. Čimprej rezervirajte svoj termin, saj je število terminov omejeno. Portretiranje lahko opravimo tudi pri vas doma.

99 €

Zdaj 69 €

mini paket

149 €

Zdaj 99 €

medi paket

199 €

Zdaj 149 €

maxi paket

pogosta vprašanja

Tematska fotografija – BOŽIČNO fotografiranje poteka na dveh lokacijah:

  • EnchPro Ljubljana – Zaloška cesta 163
  • EnchPro Škofja Loka – Frankovo naselje 69

Izredno pa se lahko dogovorimo, da pridemo tudi k vam na dom.  Do 30 km so potni stroški brezplačni, ostalo se doplača 0.19€ na km + doplačilo za pripravo na fotografiranje 15€.  

Tematska fotografija – BOŽIČNO fotografiranje poteka od 20.11.2022 do 29.12.2022 skozi celoten dan. Termini so na voljo od 9.00 do 18.00, termin je potrebno prej rezervirati.

Dobro je, da si tisti dan organizirate kar se da sproščeno. Stvari, ki jih želite imeti s seboj, si pripravite že dan prej.  Prinesite tudi nekaj otrokovih najljubših igrač, da se bomo lažje sprostili. S seboj lahko pripeljete tudi domače živalce. 

Vsi so navdušeni nad magnetki, ki si jih potem obesijo na hladilnik. Verjamemo v otipljive odtise, ki so stalni zapis vaše dragocene družinske zgodovine. Dodatno naročilo fotografij vseh dimezij, foto-knjige, šalice, majice, magnetki, čestitke, koledarji…Vse to izdelamo za vas. Najdete nas lahko tudi na facebooku.

Seveda, veliko dobrih fotografij nastane ravno takrat, ko se počutite domače. Pridemo lahko tudi k vam na lokacijo, saj se nekateri želijo slikati v zavetju svojega doma. Doplačilo je priprava na fotografiranje 15€, do 30 km v okolici Ljubljane so potni stroški brezplačni, ostalo se doplača 0.19€ na km.  

Kaj pravijo o nas?

Super bili zadovoljni. Lepe slike, in super vzdušje na slikanju, odlična zabava in najinega otročka sta dobro motivirala in pomagala da smo se poslikali kakor je blo treba. Bi šla se 1x .
andreja vegel
Slikice so enkratne! Navdušeni smo nad rezultatom - super ambient, top fotografinja in najini trije škrati plus štirinožni prijatelj - ni nas bilo tako lahko vse spravit pred objektiv. Glede na to da imamo še 3 mesečnega dojenčka si nisva mislila da bo vse potekalo tako sproščeno, spontano. Anja še enkrat hvala za to doživetje! Pred vašimi objektivi smo stali prvič, zagotovo pa ne zadnjič. Priporočamo vsem - ne boste razočarani!
Mnenja o nas
Vesna Bregar
Zelo profesionalen pristop, predvsen pa zabavno, sproščeno in nepozabno fotografiranje...pa itak sta najboljša 😉 Hvala vama še enkrat za nepozabno dogodivščino, ki sta jo ujela v najlepše fotografije 😉
Veronika Peterlin
Vrhunske slike ful lep sprejem, odprta, topla iskrena oba, ki svoje delo več kot očitno opravljata s srcem in veseljem kar se pozna na končnem izdelku! Lepo nam je bilo, hitro smo se sprostili in uzivali ter se skupaj veselili. Anja, Aleš top sta in hvala za neverjetno lepo izkušnjo in končne izdelke! Upam da se ponovno srečamo!
Maruša
Maruša Željko