Mnenja naših strank

Vrhunske slike ful lep sprejem, odprta, topla iskrena oba, ki svoje delo več kot očitno opravljata s srcem in veseljem kar se pozna na končnem izdelku! Lepo nam je bilo, hitro smo se sprostili in uzivali ter se skupaj veselili. Anja, Aleš top sta in hvala za neverjetno lepo izkušnjo in končne izdelke! Upam da se ponovno srečamo!
Maruša
Maruša Željko
Hvala za čudovite nosečniške fotografije in foto knjigo, ki naju bo spominjala na prelepo obdobje v najinem življenju. Fotografije najine Lorijane, ko je bila še novorojenček in ob krstu pa so zares še posebno čarobne. Hvala vama!
Sanela Deronja
Zelo profesionalen pristop, predvsen pa zabavno, sproščeno in nepozabno fotografiranje...pa itak sta najboljša 😉 Hvala vama še enkrat za nepozabno dogodivščino, ki sta jo ujela v najlepše fotografije 😉
Veronika Peterlin
Super bili zadovoljni. Lepe slike, in super vzdušje na slikanju, predvsem ko sva imela se otročka sabo in sta ga motivirala in pomagala da smo se poslikali kakor je blo treba. Bi šla se 1x .
Andreja Vegel
Po fotkanju smo dobili zelooo lepe slike. Hvala vama za lepo preživeto popoldne v vajini druzbi in za super končni izdelek. Zelo zadovoljni ❤️
Pika Ester
Najboljši studio, zelo zelo sem zadovoljna z odnosom in končnimi slikicami. Hvalaaa vam iz srca! Se definitivno še vidimo!
Polona Vidic
Polona Vidic
Odlično sodelovanje, super ekipa Anja in Aleš. Upoštevala sta vse želje, fotografiranje naredila sproščeno in zanimivo. Več kot navdušena sva nad izdelkom. Vse pohvale.
Mnenja o nas
Urška Špacapan
Fotografiranje v naravi z EnchPro je bilo res izjemno. Popolnoma sta upoštevala najine želje in naredila še več posnetkov kot sva pričakovala. Slike so popolne. Priporočam, ker sta res top.
mnenja o nas
Patricija Matković
Že drugič smo stali pred vašimi objektivi in vsakič bolj zadovoljni z izdelki, prijaznim odnosom in super ponudbo! Kar tako naprej Aleš, Anja in vsi tisti, ki vama priskočijo na pomoč. Super ste!!
Urška Lanišek
Slikice so enkratne! Navdušeni smo nad rezultatom - lepa lokacija, top fotografinja in najini trije škrati plus štirinožni prijatelj - ni nas bilo tako lahko vse spravit pred objektiv. Glede na to da imamo še 3 mesečnega dojenčka si nisva mislila da bo vse potekalo tako sproščeno, spontano. Anja še enkrat hvala za to doživetje! Pred vašimi objektivi smo stali prvič, zagotovo pa ne zadnjič. Priporočamo vsem - ne boste razočarani!
Vesna Bregar