Fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov

Dobrodošli v našo strast! Fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov v našem studiju ali na vašem domu. Ko prikukajo na svet se jih ne moremo nagledati, tako so lepi, mehki in nebogljeni. Ampak čas beži in prvi trenutki z njimi zelo hitro minejo. Poskrbeli bomo, da boste imeli čudovit spomin na vašo štručko. Če imate zadržke glede fotografiranja novorojenčkov, torej v prvih dneh po rojstvu, lahko še vedno fotografiramo, ko postane dojenček - po 1 mesecu starosti. Dojenček takrat lahko že samostojno sedi, se plazi in se smeje, to pa so prečudovite fotografije. Posebna akcija vas bo očarala, še bolj pa vas bodo navdušile končne fotografije vašega otroka. Narejene imamo različne pakete, vedno pa se prilagajamo vašim željam.

Fotografiranje novorojenčkov v studiu ali pri vas doma

V našem fotografskem studiu se boste lahko popolnoma sprostili in počutili udobno. Uporabili bomo ozadja in pripomočke glede na vaše želje. Lahko pa tudi na vašem domu.

fotografiranje novorojenčkov

Izberite si svoj paket

Narejene imamo različne pakete, vedno pa se prilagajamo vašim željam. Fotografiranje novorojenčkov velikokrat opravimo v zavetju doma, včasih pa tudi v našem studiu.

150 €

mini paket

200 €

medi paket

250 €

maxi paket

pogosta vprašanja

Za fotografiranje se lahko odločite v našem studiu na Zaloški 163 v Ljubljani ali na svojem domu. Do 30 km v okolici Ljubljane so potni stroški brezplačni, ostalo se doplača 0.19€ na km. 

Za fotografiranje novorojenčka nas kontaktirajte že v vaši nosečnosti. Predvsem zato, da si zagotovite vaš termin. Takoj po rojstvu, nam javite, da določimo točen termin. Fotografiranje novorojenčka poteka v prvih 14ih dneh, čimprej tem bolje. Takrat namreč najbolj spijo, in so najboljši za poziranje in uporabo različnih rekvizitov. Za fotografiranje dojenčka pa od enega meseca do enega leta. Tudi te fotografije so luštne, samo takrat je otrok že malo bolj živahen in ne moremo zagotoviti, da bo spal in bil pripravljen sodelovati ves čas.

Dobro je, da si tisti dan organizirate kar se da sproščeno. Novorojenčke najrajši fotografiramo v dopoldanskem času!

En dan prej si pripravite torbo v kateri naj bo vse potrebno za dojenčka. (Pleničke, steklenička in mleko, če imate težave z dojenjem itd.) da ne boste hiteli pred odhodom, ko se vedno rado kaj pozabi.

Za družinske fotografije z novorojenčki toplo priporočam, da barvno uskladite vse člane družine. Kavbojke v kombinaciji z belim ali črnim zgornjim delom vedno delujejo super. Lahko se držite tudi kremnih zemeljskih barv- kremna, bež, rjava ali drugih pastelnih barv.

Oblačila naj bodo lahka, saj bo zelo toplo. Za vse rekvizite je poskrbljeno, lahko pa prinesete tudi svoje, če želite. 

Sorojenci so seveda dobrodošli. Če imate željo vključiti stare starše, seveda lahko. 

Fotografiranje imamo v dveh delih. Prvi del je na sproščen način, kar pomeni, da so fotografije popolnoma naravne in spontane. Drugi del fotografiranja pa  zajema poziranje novorojenčka v posebnih oblačilih in z rekviziti.

Seveda vedno naredimo tudi družinske fotografije, fotografije s sorojenci in z očkom in mamico. 

Vsi so navdušeni nad magnetki, ki si jih potem obesijo na hladilnik. Verjamemo v otipljive odtise, ki so stalni zapis vaše dragocene družinske zgodovine. Dodatno naročilo fotografij vseh dimezij, foto-knjige, šalice, majice, magnetki, čestitke, koledarji…Vse to izdelamo za vas. Najdete nas lahko tudi na facebooku.

Seveda, veliko dobrih fotografij nastane ravno takrat, ko se počutite domače. Večina se odloči ravno za fotografiranje v zavetju svojega doma.  S seboj prinesemo rekvizite in vso dodatno opremo. V vaših prostorih poiščem najbolj primeren prostor za fotografiranje, ponavadi je to dnevna soba ali spalnica. Te fotke so čudovite. Doplačilo za fotografiranje na domu so potni stroški 0,20 € /km (do 30km v okolici LJ brezplačno) in priprava na fotografiranje 15€.

Kaj pravijo o nas?

Fotografije najine Lorijane so čudovite in čarobne. Zares smo navdušeni nad vašim delom. Priporočam vsakemu. Hvala vam!
Sanela Deronja
Najboljši studio, zelo zelo sem zadovoljna z odnosom in končnimi slikicami. Hvalaaa vam iz srca! Se definitivno še vidimo!
Polona Vidic
Polona Vidic