Družinska fotografija

Družinska fotografija je Vaš večen spomin. Družina je tam, kjer se življenje začne in se ljubezen nikoli ne konča. Portretiranje lahko opravimo v studiu ali v naravi, lahko pa tudi pri vas doma. Narejene imamo različne pakete, vedno pa se prilagajamo vašim željam. Družinska fotografija - sproščeno vzdušje, spontane fotografije in veselje otrok. Vedno pri družinski fotografiji naredimo posebej tudi fotografije otroka, če želita pa se bosta lahko tudi očka in mamica fotografirala sama. Vaša družinska fotografija naj bo čarobna.

Fotografiranje v naravi

Lokacija fotografiranja se izbere po dogovoru glede na želje, lahko tudi na vašem domu. Kadar se fotografiramo v naravi, smo malo odvisni tudi od vremena. ​

Rezervirajte si svoj termin

Število terminov je omejeno

Fotografiranje v studiju

V našem fotografskem studiu se boste lahko popolnoma sprostili in počutili udobno. Uporabili bomo ozadja in pripomočke glede na vaše želje.

Izberite si svoj paket

Narejene imamo različne pakete, vedno pa se prilagajamo vašim željam. Portretiranje lahko opravimo v studiu ali v naravi, lahko pa tudi pri vas doma. 

99 €

mini paket

€ 149

medi paket

€ 199

maxi paket

pogosta vprašanja

Akcijsko fotografiranje v naravi  bo potekalo na določenih lokacijah, predvidoma v Tivoliju. Lahko si tudi sami izberete lokacijo ali pa se odločite za fotografiranje v studiju.  Za fotografiranje se lahko odločite v našem studiu na Zaloški 163 v Ljubljani, na svojem domu, ali  v naravi. Skupaj dorečemo lokacijo in uro fotografiranja. Do 30 km v okolici Ljubljane so potni stroški brezplačni, ostalo se doplača 0.19€ na km. 

Priporočamo v popoldanskih urah, saj je takrat svetloba najlepša. Če si boste izbrali studijsko fotografiranje pa je to popolnoma vseeno. Veliko družin si izbere nedelje, saj gredo takrat na kakšen izlet in je celotna družina popolnoma sproščena. 

Dobro je, da si tisti dan organizirate kar se da sproščeno. Stvari, ki jih želite imeti s seboj, si pripravite že dan prej. Oblecite se v svetla, barvna ali pastelna oblačila 😀 Prinesite tudi nekaj otrokovih najljubših igrač, da se bomo lažje sprostili. S seboj lahko pripeljete tudi domače živalce. 

Vsi so navdušeni nad magnetki, ki si jih potem obesijo na hladilnik. Verjamemo v otipljive odtise, ki so stalni zapis vaše dragocene družinske zgodovine. Dodatno naročilo fotografij vseh dimezij, foto-knjige, šalice, majice, magnetki, čestitke, koledarji… Vse to izdelamo za vas. Najdete nas lahko tudi na facebooku.

Seveda, veliko dobrih fotografij nastane ravno takrat, ko se počutite domače. Pridemo lahko tudi k vam na lokacijo, saj se nekateri želijo slikati v zavetju svojega doma. Nekateri nas naročijo tudi k starim staršem. Te fotke so čudovite. 

Kaj pravijo o nas?

Super bili zadovoljni. Lepe slike, in super vzdušje na slikanju, predvsem ko sva imela se otročka sabo in sta ga motivirala in pomagala da smo se poslikali kakor je blo treba. Bi šla se 1x .
andreja vegel
Slikice so enkratne! Navdušeni smo nad rezultatom - lepa lokacija, top fotografinja in najini trije škrati plus štirinožni prijatelj - ni nas bilo tako lahko vse spravit pred objektiv. Glede na to da imamo še 3 mesečnega dojenčka si nisva mislila da bo vse potekalo tako sproščeno, spontano. Anja še enkrat hvala za to doživetje! Pred vašimi objektivi smo stali prvič, zagotovo pa ne zadnjič. Priporočamo vsem - ne boste razočarani!
Mnenja o nas
Vesna Bregar
Zelo profesionalen pristop, predvsen pa zabavno, sproščeno in nepozabno fotografiranje...pa itak sta najboljša 😉 Hvala vama še enkrat za nepozabno dogodivščino, ki sta jo ujela v najlepše fotografije 😉
Veronika Peterlin
Vrhunske slike ful lep sprejem, odprta, topla iskrena oba, ki svoje delo več kot očitno opravljata s srcem in veseljem kar se pozna na končnem izdelku! Lepo nam je bilo, hitro smo se sprostili in uzivali ter se skupaj veselili. Anja, Aleš top sta in hvala za neverjetno lepo izkušnjo in končne izdelke! Upam da se ponovno srečamo!
Maruša
Maruša Željko

Rezervirajte si svoj termin

Število terminov je omejeno