NAROČILO VALETA

Letos smo za Vas pripravili posebno ponudbo za fotografiranje in snemanje valete.

Premium 50,00 €

Priporočamo PREMIUM paket!

PREMIUM PAKET 50,00 €

Fotografiranje in snemanje celotnega dogodka
Spletna galerija z geslom
Spominska zloženka + 2 fotografiji 13×18
Montaža in izdelava video posnetka

 

Dodatno k ponudbi:
Portretiranje s starši in sorodniki 19,90 €

3 x portretna fotografija 13×18     19,90 €

Portretiranje bomo opravili po valeti v posebnem kotičku za fotografiranje. Prejeli boste tudi dostop do spletne galerije z geslom.

IZBERITE PO MERI

 Lahko si sami sestavite svoj paket po lastni izbiri. 

Fotografiranje valete 30 €

Spletna galerija z obdelanimi fotografijami – zaščitena z geslom 15 €
2 x fotografija  13×18 + zgibanka        15 € 
V zgibanki sta ena uradna in ena vesela fotografija razreda.

Snemanje valete 30,00 €

Snemanje celotnega dogodka 
Montaža in izdelava video posnetka

Dodatne fotografije 0,90 €

Izdelava dodatnih fotografij 13×18 – 0,90 € na kos

Zapis na USB 20 €

Zapis na USB – ključek

Privlačne zloženke

Vsaka posamezna ali skupinska fotografija vsebuje tudi privlačno zgibanko, na katero dodamo logotip ustanove. Otroci se lahko v njo tudi podpišejo za spomin.

NAVODILA ZA SPLETNO NAROČANJE

S klikom na gumb PONUDBA se vam odpre celotna ponudba izdelkov v trgovini, z gumbom NAROČI ali POGLEJ VEČ pa izberete določene izdelke. Pri nekaterih izdelkih lahko izberete različne možnosti. Ko izberete izdelke kliknete DODAJ V KOŠARICO. Dodajate lahko več izdelkov in ko ste končali z naročilom nadaljujete na košarico in potem na blagajno. Napišete vaše podatke in ime in priimek otroka ter oddelek. Za vsakega otroka je potrebno oddati posebej naročilo.

Kliknite na želeni izdelek in odprla se vam bo slika, opis in cena izdelka, kjer z gumbom lahko izdelek naročite. Kliknite na DODAJ V KOŠARICO. Z gumbom nazaj se lahko vrnete nazaj na stran ali kliknete kategorijo VALETA in naročite še kakšen drug izdelek, spodaj pa se pojavijo tudi sorodni izdelki. Ponovite postopek z vsemi izdelki, ki jih želite nabrati za prvega otroka.

S klikom na KOŠARICO se v tabeli pokažejo izbrani izdelki, ki ste jih nabrali. V polju količina  lahko spreminjate količino, v polju znesek s klikom na puščice lahko dodate ali odvzemate količino, lahko pa tudi izbrišete tako da vpišete 0. Spremembo boste izvedli s klikom na POSODOBI KOŠARICO.

Nabranim izdelkom morate zdaj dodati svoje podatke in podatke o otroku, ki bo fotografiran (napišite tudi oddelek in šolo). Podatki označeni z rdečimi zvezdicami so obvezni in jih morate vnesti v obrazec. Obvezno morate izbrati način plačila in označiti, da  se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. (S klikom na pogoji poslovanja si lahko preberete pogoje, s klikom na pravilnik zasebnosti pa pravilnik).

Zenkrat vam ponujamo plačilo po predračunu (bančna transakcija) –  Po oddanem naročilu boste prejeli po elektronski pošti obvestilo z vsebino naročila in podatki, potrebnimi za nakazilo, ki ga boste izvedli na pošti, banki ali preko spletne banke. 

Ko ste izbrali način plačila in označili, da se da se strinjate s pogoji poslovanja, lahko s klikom na TRGOVINA v kategoriji VALETA ponovite postopke naročanja. Lahko pa s klikom DOMOV izberete razdelek VALETA.

Če ne morete sami izvesti naročila, lahko to za vas naredi kdorkoli (sorodnik, znanec,…). Vpiše naj vaše pravilne podatke, podatke vašega otroka in elektronski naslov, na katerega naj pride predračun, ki ga potem izroči vam, da ga lahko poravnate. Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko:
070 758 460 ali 041 826 639 in z veseljem vam bomo pomagali.

Če naročate za več otrok v opombe napišite, da vam bomo lahko za vse otroke napisali skupen račun.

Če otrok zboli? V primeru, da bo vaš otrok odsoten na dan fotografiranje, vam bomo vrnili plačano kupnino na vaš TRR, ki nam ga boste sporočili. Če mi fotografija ne ugaja? Če vam fotografija ni všeč, jo lahko vrnete in vrnili vam bomo kupnino ali ponudili ponovno fotografiranje v našem ateljeju – velja za portretiranje s starši.

EnchPro - Portator d.o.o.

Povprašajte nas

Z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali pri nakupu. Lahko pa se tudi oglasite v našem ateljeju. Veseli vas bomo.

kaj pravijo o nas

Zelo sem zadovoljna s slikicami in zelo profesionalnim odnosom. Priporočam vsem - ne boste razočarani!

Vesna Bregar

Maruša

Vrhunske slike, profesionalen odnos, super ekipa, ki svoje delo več kot očitno opravlja s srcem in veseljem kar se pozna na končnem izdelku!

Maruša Željko

Poglejte si naše akcije?

Družinsko, otroško in tematsko fotografiranje .